Translate

2015. június 18., csütörtök

{VIGYÁZZ! KÉSZ! POSZTOLJ!} Mit gondolsz a blog világról? Meg lehet élni?




Magyarországon, véleményem szerint nem nagyon lehet  megélni a blogolásból, valakinek összejött, de valakinek nem. Vannak egyes blogok akik csak  marketing miatt csinálják és ezért maradtak fent, sajnos, kivétel erősíti a szabály, ha nem ilyen vagy akkor sorry!!
Sokan azt gondolják egy egyszerű dolog, pár gondolat, személyes fotók és képek, és megosztás (facebook, twitter) és hullik a pénz az ölünkbe! 
Csak a valóság sajnos nem ez, főleg Magyarországon nem.
Véleményem szerint magyar nyelven kevés réteghez tudunk szólni, mert csak mi értjük, de pl.; angolul már a világon mindenhol tudnak és úgy jobban megértik.Legtöbb a megkeresés, fashion bloggerek és beauty bloggerek felé, mert a cégek őket jobban megtudják bombázni.Nincs semmi ellen vetésem ez ellen nehogy félre értsetek, örülök ha megkeresnek egy beauty vagy fashion bloggert egy cég, mert jó lehetőség, de csak akkor ha illik az ő személyes blogjához, nem pedig csak marketing fogás, amiből árad az, hogy csak a pénzről szól. 

Legutóbb Isntagramon is böngészve láttam, hogy nem is szükséges hozzá, hogy blogod legyen, elég egy insta fiók és bele kerülsz a bloggerek "világába". Ott vannak a youtube vloggerek akik ebből élnek meg, mert milliós követőik vannak és valamit nagyon jól csinálnak! Én amondó vagyok, hogy nem szabad szomorkodnunk, és irigykedni, mert nem mindenki a népszerűségre megy, hanem az egyediségre és akkor mi is, más szemében nézetté, "ismertté válhatunk".



Ti mit gondoltok erről, meg lehet élni a blog világból?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése