Translate

2015. augusztus 12., szerda

VKP: Időutazás





Mai napra az időutazás  a téma, elég  nagy dilemmába voltam, de végül is valami kisült az irományomból, remélem érthető is. :)
Először is a fogalom, az a tudományos fikció, miszerint a téridőben  nem csak térben, de időben is lehet utazni. forrás( hu.wikipedia.

Ha lehetne utaznék az időben,m vissza gyerek koromba, képzeletbe visszapörgetném az időt és csak ott maradnék, gondtalan, ártatlan kislányként, aki még a szüleivel van, óvják és védik. Igen mert óvtak és védtek, nem tagadom, és megkaptam többnyire mindent amit lehetett, az élettől is, és hálával tartozom, hogy most itt tartok ahol tartok. Most vettünk egy lakást, van állásom, amit szeretek, védőnőként dolgozom, családoknak segítek édesanyáknak és várandósoknak, csecsemőknek és kisgyermekeknek a nevelésben és gondozásban. Szerintem nincs ennél szebb szakma. DE a lényeg, hogyha utazhatnék az időbe, és választanom kellene, azért mennék vissza gyereknek mert olyan jó volt. Játszani a többiekkel, óvónénire figyelni verset tanulni számolni, énekelni, és játszani,játszani, mesét hallgatni. ÓÓ de jó. Mai gyerekek ha felnőnek, kíváncsi lennék mit írnának le pl ; a gyermekkorukról milyen volt?! Kicsit gondolok itt arra, hogy a legtöbb mai gyerek nem tudja magát lekötni egy színezővel vagy egy mesés könyvvel, vagy nem biztos hogy elmegy kézműves táborba, ahol agyagozni tanultunk, gyöngyöt fűztünk, kirándultunk és nevezetességeket nézhettem meg, pl én a barátaimmal osztály társaimmal. Tényleg elfajult ennyire a világ??
ÁÁ nem akarom!
nektek erről mi a véleményetek?

Idő utazáshoz visszatérve (és megint ismétlem magam, tudom, bocsi) de utaznék szívesen és kipróbálnám, és ha választhatnék hová, 4-5 éves koromra ugornék vissza az időben.
Ti hová utaznátok az időben?

További szép estét! Judy

Nézzétek meg a többiek Időutazását!

1 megjegyzés: