Translate

2015. október 17., szombat

Moyra Stardust és myora lemez02 Fabric texture

Moyra shop rendelésemet megmutattam nem rég a blogomon, és most az egyik Moyra lakkal, a Stardust Kollekció 365 Morning Glow lakkjával és a Moyra nyomdalemez 02 Fabric texture lemezével hozok nektek manikűrt.
Pár szó a lemezről, szép hosszúkás nagyméretű nyomdalemez, szép véséssel vannak benne a minták, és gyorsan lehet velük manikűrt készíteni. Inkább nagyobb körmökre jók ezek a minták, vagy műkörömre. 
Nézitek az én képeimet is, látszik, a minták nekem is félig vannak a körmeimen, valahol nem de valamelyik mintán csak úgy fért ki.

 Biztos hogy sokat fogom ezek a mintákat használni, mert téli minták is láthatóak rajta,és nagyon sok féle szép és egyszerű minták, ami minden öltözékhez illik, véleményem szerint.Próbáltam, Essence fekete nyomda lakkal is nyomdázni, és  Moyra HOLOGRAPHIC EFFECT KÖRÖMLAKK 253 Luna is nyomdázni, több kevesebb sikerrel, a gyűrűs ujjamon a mutató és a nagyujjon az utóbbi lakkal nyomdáztam, a többin az Essence fekete nyomda lakkja látható.
 Nem csodásak?
Nektek melyik minta jön be?

Mit gondoltok a moyra lemezről, megvennétek? 
Szerintem jól hasznosít ható, és mindenhez illő minták láthatóak ezen a lemezen. 


Remélem tetszett nektek ez a gyors és mutatós manikűr.
Szép napot! csók puszi Judy

6 megjegyzés:

 1. Amazing ! :)

  Follow for follow :)

  xxx

  Cury in the City
  Instagram
  Fashion Paris & Prague

  VálaszTörlés
 2. Jó cikk lett, és mutatós a manikűr is :)

  Mi is nagyon szeretjük a Moyra lemezét, és a lakkjait is. Csodás dolgokat lehet velük készíteni.  http://bajital.blogspot.hu/

  VálaszTörlés
 3. That looks really great. I love stamping over textured polishes :)

  VálaszTörlés