Translate

2016. május 7., szombat

Ha ezután csak 5 blogot olvashatnékNagyon régen nem írtam, már az az igazság belefáradtam a  blogolásba, de a VKP posztokat nem hagynám ki!!

Így ma az 5 blogot  írnám le ha csak annyit lehetne olvasni.

Régi kedvenceim közül választok akiket régóta olvasok.

1. Titaniablog.hu/ akivel jó barátságba is lettem lassan már 4 éve, szeretem ahogy ír, meg a képeket meg mindent imádok, igaz személyesen nem találkoztunk, de virtuálisan tartjuk a kapcsolatot. :)


2. Régi kedvencem akit személyesen is ismerek blogtalik alkalmával, Manna Mannakormok.blog írója, szuper körmöket csinál a mai napig, szinte a kezdetektől követem. Egy képet loptam tőle, remélem nem gond Manna. :)
kép forrása: mannakormok3. Thimmyke, Thimmykevilaga.blog akit szintén blog taliról ismerek személyesen is, és szinte a kezdetektől követem, mert imádom a képeket amit a szuper fényképezőjével csinál és a körmös bejegyzéseiért is oda vagyok, remélem még sokáig fog írni. :)
kép forrása: Thimmykevilaga1


4. kezdetektől követem őt is DjKaty a Djkatybeauty blog íróját, szuper  Youtube videóit, instagram képeit és egy lakkról bemutatott bejegyzéseit nagyon szeretem, és visszaolvasni is szeretek a blogjában.
kép forrása: djkatybeauty2


5. aki régóta van a  blog világába, de nem régen fedeztem fel, régebben csak a  videót néztem meg, Negiluy.blog, szuper bejegyzések, videók, meg minden ami egy csajnak kell, hasznos bejegyzéseket posztol, szeretem őt is.

kép forrása: negiluy.blog3Nektek ha választanotok kellene ki lenne az az 5 akit olvasnátok?
Írd meg komiba!

puszi JudyNézzétek meg a többiek bejegyzéseit is!6 megjegyzés:

 1. Nagyon szépen köszönöm Drága!! ❤

  VálaszTörlés
 2. Nagyon kedves Tőled, köszönöm szépen! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szívesen az igazat írtam csak 😉 :-o

   Törlés
 3. Annyira jól esik, hogy a kedvenceid között szerepelhetek, köszönöm szépen! Remélem, a jövőben még sokáig követhetjük egymást kölcsönösen :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Remélem én is hogy sokáig így marad, és én is köszönöm a követésed!! :)

   Törlés