Translate

2015. december 12., szombat

Oriflame eleo hajkisimító olaj




Mai napra  az Oriflametől egy hajolajat hozok nektek, amit nagyon szeretek az illata miatt és a hatása is lenyűgözött.



Minden hajtípusra, nehezen kezelhető kócosodásra hajlamos hajra pedig kiváló, és finom illatú lesz a hajad tőle kb. fél óra 1 óráig érzem magamon. 
Nem zsírosodó hajolaj argánolajjal,rózsaolajjal, bojtorjánnal és F-vitaminnal.
Mélyen hidratálja könnyen kezelhetővé teszi, kisimítja  hajat.

Tapasztalatom: könnyen kezelhető haj, jó illat, simább puhább, illatos haj, selymesen sima felszínű hajat kapunk. Örülök hogy hozzájutottam ehhez az olajhoz és másnak is ajánlom hogy vegyék meg, mert nagyon jó, akciósan a katalógusba 1900ft volt. 


Összetevői:
Cyclopentasiloxane  ,  Cyclohexasiloxane  ,  Dimethiconol  ,  C12-15 Alkyl Benzoate  ,  Dimethicone   ,  Elaeis Guineensis (Palm) Oil  ,  Ethylhexyl Methoxycinnamate  ,  Parfum / Fragrance   ,  Ethylhexylglycerin ,  Tocopheryl Acetate  I v ,  Benzyl Salicylate i  ,  Benzyl Benzoate  ,  Linalool ,  Limonene  ,  Hydroxycitronellal ,  Geraniol  ,  Cinnamyl Alcohol i  ,  Alpha-Isomethyl Ionone ,  Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil  ,  Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil Unsaponifiables  ,  Linoleic Acid  , BHT ,  Oleic Acid eo I  ,  Arctium Lappa (Burdock) Extract  ,  Palmitic Acid  I  0 ,  Rosa Damascena (Rose) Flower Oil ,  Stearic Acid eo I eu  ,  Linolenic Acid  ,  Tocopherol 
forrás:kremmania.hu/

Összetevői közül alkohol és a benzil salicylate nem tetszik, miért rakják bele?


Ezért tényleg azok próbálják ki akinek nem érzékeny a fejbőrjük és nem volt eddig mástól bőrirritációjuk. Nekem hál istennek nem volt semmi.

Ettől függetlenül jó a hajolaj és imádom  az illatát a hatását

ahogy puhává selymessé teszi a hajamat.

Ti ismeritek? Próbáltátok már?



Puszi Judy

3 megjegyzés: