Translate

2016. július 17., vasárnap

Fogjunk össze!!Nagyon megtetszett a kezdeményezés Nikolett blogján, a Emlekbuborek fogjunk össze posztja, és mára esett a nap, hogy írjak nektek a blogomról.

Az elején kezdem a történetem, ez a blog 2014.09.07-vel indult el, azóta  működik és szeretném is, Először körmös bloggerként kezdtem és még picit az is vagyok, imádom és a mai napig a körömlakkokat manikűröket, de már kicsit belefásultam,- de mondjuk egy Picture Polish lakknál ha meglátok egy újat - FELSIKÍTOK!!- ezt az érzést csak egy körömlakk imádó érzi át és tudja- szóval körmös blogom első neve a Snowdrop volt ezzel működött sokáig.
manikűröket itt tudtok megnézni: Nails
Ezután folytatódott tovább a körmös blog egészen 2015.novemberéig, addig vannak posztok manikűrről, utána már a lelkesedésem alább hagyott és nem is volt időm a bloggal foglalkozni, meg kedvem sem volt manikűröket gyártani,fotózni,posztolni, na persze ezt mind előre mert ugye én hétfőtől-péntekig dolgozom és hogy hétköznap azzal vacakoljak munka után, hogy fotózzak, főleg 16 után télen, na erre semmi kedvem és porcikám nem volt, így utána már csak a VKP posztokat láttátok és ékszer vagy termék tapasztalatról írtam nektek.
Ezt követve pedig szépen lassan csörgedeztem ki a körmös blog világból és már csak VKP, vagy inspirálós posztot láttatok nálam, de azt sem folyamatosan, hanem havonta egyet.
Nem sajnáltatásból írtam le, hanem azért, hogy vannak az ember életébe olyan pillanatok, hogy elég volt, szép idők voltak, de itt most ezt be kell fejezni, - mármint a körmös blogot- és ez a pont most fogalmazódott meg a fejemben. Nem akarom abba hagyni az írást, csak más stílusú blogot akarok vezetni.
Amit megtanultam a blog vezetése alatt, az az lenne hogy ezt szenvedélyből kell csinálni és a te hobbidért , szórakozásodért és nem másnak a kedvéért, vagyis fontosak az olvasók ne értsétek félre amit írtam, csak nem a nagy felhajtásért és a sok olvasóért kell írni egy blogot, hanem mert szívből-lélekből csinálod. ha már tehernek érzed akkor be kell fejezni, akkor nem szabad tovább menni, vagy kell szünetet tartani.

Számomra ez a blog nagyon sokat jelent és ha egyszer úgy dönteni hogy nem írom tovább akkor sem törölném, - mint az előző 2 blogomat- mert nagyon sok, jó embert ismertem meg a blogom által és így fontos lett számomra.

Terveim szerint fogtok velem heti szinten találkozni, inspirálós bejegyzésekkel és termék tapasztalatokkal.

Vigyázzatok magatokat és minden jót kívánok az összes blogger társamnak!!Puszi Szöszi


1 megjegyzés:

  1. Ismerős az érzés, amiről írtál, hiszen én is körmös blogként funkcionáltam egy ideig, és igen, meg tudja unni az ember, és lesznek sokkal fontosabb dolgok az életében. :)
    Köszönöm, hogy részt vettél a kezdeményezésben. :)

    VálaszTörlés