Translate

2016. december 7., szerda

VKP Blogmas Téli Filmek




A Grincs :  Imádom a karácsonyi filmeket, a legjobb az, ha véletlenszerűen futok bele egy-egy romantikus vagy  vicces műbe. A jól ismert klasszikusok mellett pl; Igazából szerelem, Reszkessetek betörők, helyett  az én nagy kedvencem a Grincs. Jim Carrey nálam abszolút favorit, undok zöld szőrmókként sem csalódtam benne. Ez a történet nem csak kedves, de tanulságos is, a befejezés pedig igazán szívmelengető.

Karácsonyi Csók:  96 perces,  Film arról szól, fiatal bostoni designer az egész karrierjét veszélyezteti amint kezd beleszeretni főnöke pasijába, akit véletlenül megcsókolt. érdemes megnézni, 2011 a film. Rendező: John Stimpson, Forgatókönyvíró: Joany Kane



Aludj csak , én álmodom c. film: 1995 film  Romantikus film amiben egyik kedvenc színésznőm Sandra Bullock , szerelmes lesz Péterbe de a fiú kómába esik és erről szól a történet, utána pedig a lány Lucky szerelmes lesz a bátyába és nem tudja mi lesz, azután ha fiú felépül a kómából.



Igazából Szerelem (2003)  Egyet kell mondanom, aminek megnézése nélkül nem múlhat el az ünnep, akkor az az Igazából szerelem. Szinte hagyomány már nálunk, hogy karácsonykor megnézzük ezt a filmet, mert annyira jóó, és sokat nevetünk a vicces jeleneteken a párommal.



Szakítópróba:2003 film, nagyon szeretem, nézze meg mindenki aki megteheti :)
Vannak házasságok, amelyek eleve esélytelenek. Mi közös lehetne például Sarah-ban és Tomban? Sarah gazdag és elkényeztetett, Tom szegény és csöppet sem jól nevelt. De találkoznak, a lány a fiú karjába ájul (elvégre fejen találja egy baseball-labda), és attól kezdve tudják: az ég is egymásnak teremtette őket. Csak Sarah szülei nem akarnak belenyugodni ebbe. Amikor az ifjú pár elindul európai nászútjára, utánuk küldik a lány régi barátját. Peter feladata egyszerű: bármi áron tegye tönkre ezt a házasságot, és tovább a filmben... mert nézzétek meg!!!





P.S. I Love You: 2007   Holly (Hilary Swank) és Gerry (Gerard Butler) csodálatos házasságban élnek, de a férfi egy betegség következtében meghal. Holly teljesen összetörik, nem akar tovább élni. Gerry még halála előtt gondolt felesége jövőjére, és hamarosan elkezdenek érkezni azok az üzenetek, amelyeket előre felvett. Az elsőt a lány harmincadik születésnapján kapja, melyben Gerry megkéri, hogy mozduljon ki otthonról. A gyászoló özvegy az üzeneteken keresztül szép lassan visszatalál az élethez.


Szerelem a végzetem (amerikai romantikus vígjáték, 2001.)
Sarah és Jonathan két idegen, akiket az élet furcsa fintora sodor egymás mellé, egy téli éjszakán. Bár a kölcsönös vonzalom egyértelmű, útjaik elválnak, mert mindketten párkapcsolatban élnek. Néhány évvel később azonban mégis késztetést éreznek, hogy felkeressék egymást. A film varázsát a helyszín adja; New Yorkban játszódik, ahol mindig a legjobbkor teszi romantikussá a hangulatot egy kis hóesés.




Nekem ezek a kedvenc téli filmjeim, nektek mi?

Nézzétek meg a többiek listáit is! 
Puszi SZÖSZI




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése