Translate

2016. december 11., vasárnap

VKP! : Így élem túl a karácsonyi bevásárlást






Igazából nincsenek tippjeim és nem is akarok senkinek tanácsokat osztogatni, de van pár olyan dolog amit szerintem érdemes betartani a karácsony ünnepe alkalmából.

Ugye a legfontosabb, hogy advent vasárnapkor, amikor csak lehet, - nem csak ekkor, de talán ekkor a legfontosabb ,-  keressünk társaságot , még ah magányosak vagyunk is, hívjuk át a szomszédot, vagy barátnőnket vagy közeli rokonunkat,akivel legalább egy órát eltudunk tölteni ezen a napon és máris nem leszünk olyan szomorúak és magányosak.

Tervezgessünk, gondoljunk vissza gyerekkorunkra, hogy mitől is volt olyan szép ez az ünnep, és próbáljuk meg az apró momentumokat megragadni és újra ismételni, átélni újra.


Kényeztessük magunkat, gondolok itt egy kád jó meleg forró fürdőre, vagy egy jó meleg forró csokira, melegbe burkolózva és egy filmet megnézve, a lényeg, hogy magunkra koncentráljunk. amit már régóta szeretnénk, de eddig nem tudtuk megtenni, vagy nem volt rá időnk és lehetőségünk.

Év végéhez hozzátartozik a számvetés is, sajnos, vegyük elő vagy sorba hogy mitől lehetne jobb és boldogabb a 2017 évünk. Készítsünk tervet céljain eléréséhez!


Próbáljunk kimozdulni!! Sajnos ilyenkor a legtöbb ember, a múltbéli sebeken és régi emlékeken merengenek, emlékeznek, pedig ez nem jó. Hidd el, hogyha kimozdulsz és beszélgetsz, sokszor egy kedves szó sokat javíthat a hangulatodon.

Utolsó sorban pedig bevásárló listát mindenképp készítsd és vidd el magaddal,a bevásárláshoz mert anélkül elveszett leszel, és a sok nyüzsgő ember mellett nem jut eszedbe mitek is szerettél volna vásárolni a karácsonyi menühöz.



Nézzétek meg a többiek bejegyzéseit is!!

puszi Szöszi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése